OVERNATTING


Vi kan tilby overnatting i telt, lavvo eller campingvogn på vårt campingområde like ved Efri Halfa. Her kan du nyte en fantastisk utsikt mot Vesteråvannet, se på solnedgangen ved leirbålet, og kjenne på den totale stillheten og roen. Hva er vel bedre enn å våkne i fjellet, koke morgenkaffe på svartkjel og se på fisken som spretter rundt deg? Du kan også ha med fiskestanga og prøve fiskelykken før du reiser ned fra fjellet. 🎣

Vi kan også være behjelpelig med å ordne overnatting andre steder i Overhalla.

Etter en eventyrlig opplevelse med nydelig mat og drikke i fjellet,kan vi ordne transport ned til overnattingsstedet. Vi kan dermed skreddersy en totalpakke bestående av arrangement i Efri Halfa, transport og overnatting.

 

Ønsker du en spektakulær opplevelse du ikke finner noe annet sted i landet,eller kanskje ikke noe annet sted i Europa? Hva med å overnatte i et tog på ei bru over lakseelva Namsen?

Her kan du få overnatting og frokost i helt unike omgivelser!

 

Hyllenget ligger i nydelige omgivelser like ved Namsen. Overnatting på laksehotellet er en opplevelse i seg selv! Hyllenget ligger i kort avstand til Efri Halfa.

 

Namsen Fishing Camp tilbyr overnatting i hytter eller campingvogn. Campingen ligger idyllisk til ved Namsen, og ligger i kort avstand til Efri Halfa.

 

 

På Fru Opdal kan du få et opphold med gårdskultur fra 1800-tallet. Et vakkert gårdshotell i nær beliggenhet til Efri Halfa.