MIDTSOMMERFEST I FJELLET

Midtsommerfest arrangeres for tredje år på rad! Lørdag 24.juni blir det liv og røre i fjellet! Midtsommerfesten har blitt en stor suksess, med familiedag på dagtid og konserter og utefest på kvelden.

Ønsker DU å være med i «Team Efri Halfa»? Vi trenger frivillige! 😊 Send inn noen ord om deg selv,og hva du ønsker å bidra med. Å være frivillig er en givende og lærerik jobb! Man får være med på moroa på en helt spesiell måte,og får jobbe i team med flotte folk! Søknad sendes til post@efrihalfa.no eller på innboks på vår facebookside.

1.Vakthold (Du må være over 18 år) Vi foretrekker voksne og autoritære, serviceinnstilte personer som ordensvakter. Ordensvaktene har tett samarbeid med vår autoriserte ordensvaktsjef. Oppgavene til ordensvaktene vil bl.a. være kontroll av inngangsbillett, veskekontroll, samt sørge for generell sikkerhet på festområdet. 

2. Bar (for å servere i bar må du være 20 år og helst ha barerfaring fra før)

3. Øltelt og matservering (du må være 18 år. Her jobber du i tett samarbeid med en erfaren ølteltansvarlig).

4. Ryddehjelp (holde festivalområdet ryddig, samt serve øltelt/matserveringstelt med det de trenger/påfyll av varer).

5. Kjøkken og servering (foregår inne i Efri Halfa. Her ønsker vi en rullering slik at man kan bytte med ryddehjelpen ute. Moro å få med seg det som foregår på festivalområdet også!)